Warmtepomp

Gratis energie uit de grond of de lucht halen :

  • een utopie?
  • niet rendabel?
  • Zinloze kosten?

Vergeet al deze vooroordelen en ontdek wat we kunnen met de nieuwe technieken in verband met warmtepompen.
Onze energiebronnen zijn eindig, zowel gas of stookolie zullen de komende jaren schaarser en onbetaalbaar worden. Waarom dan wachten tot ze op zijn en nog zovele jaren er vele euro’s voor betalen. Laat ons nu kijken of je je verbruik gas of stookolie kan halveren of zelfs volledig uitsluiten. Laat ons de simulatie uitvoeren wat de mogelijkheden zijn in jouw bestaand gebouw of in jouw nieuwbouw.

Eenmaal investeren en dan jarenlang bijna geen energiekost.
Warmtepompen halen hun energie uit de buitenlucht of grondwater. Met grondwater halen we de temperatuur via putten die geboord worden op vb 70 m diepte ofwel wordt een leidingstelsel aangelegd op een diepte van 1 m.
Het is de ideale warmtebron om te combineren met vloerverwarming.
Is uw elektrische boiler defect of denk je dat het duur in verbruik is. Overweeg dan zeker de mogelijkheid om deze te vervangen door een warmtepompboiler. De installatie is precies gelijk aan een elektrische boiler en de investering is miniem. Uw elektrisch verbruik echter kan er spectaculair door dalen.
Voor alle vragen en info omtrent toestellen, installaties of hernieuwbare energie neemt u best contact op met ons. Wij maken een vrijblijvende afspraak en bezorgen u alle info gebaseerd op onze ervaring die we dagelijks opdoen uit de praktijk en de permanente bijscholingen die we volgen.

We werken vooral samen met volgende merken:

viessmann Ariston