Ventilatie

Ventilatie in nieuwbouwwoningen is verplicht sinds 2006.
Met een ventilatiesysteem zorgen we voor een fris en gezond binnenklimaat in de woning waarbij we ventileren met een minimum aan warmteverlies.
We maken een onderscheidt tussen.

  • C-Systeem: We voeren met een ventilator de verontreinigde en vochtige lucht af vanuit de vochtige ruimtes in uw woning (badkamer , wasplaats ) en trekken frisse lucht doorheen roosters in de ramen naar binnen.
  • C+ systeem: dit is een variante op het gewone C – systeem, dit uit zich vooral in energiezuinigheid.
  • D systeem: Zeer zuinig systeem waarbij we de frisse lucht binnen blazen in de droge ruimtes (living, slaapkamers) en de verontreinigde, natte lucht afzuigen in de natte ruimtes (badkamers , wasplaats). Vooraleer de verse lucht binnenkomt verwarmen we deze met de verontreinigde lucht die buiten geblazen wordt. In de zomer hebben we zelfs de mogelijkheid om er beperkt mee te koelen.

Voor alle vragen en info omtrent toestellen of installaties neemt u best contact op met ons. Wij maken een vrijblijvende afspraak en bezorgen u alle info gebaseerd op onze ervaring die we dagelijks opdoen uit de praktijk en de permanente bijscholingen die we volgen.

We werken vooral samen met volgende merken:

storkair renson

Afbeelding galerij