Centrale Verwarming

Hebt u een nieuwbouwprojekt of verbouwing die een verwarmingsinstallatie nodig heeft? Of Moet uw oude stookketel vervangen worden?
Wist je dat een nieuwe cv ketel u tot 30% energie kan doen besparen!
We begeleiden u van stap tot stap. We stemmen onze activiteiten en planning af in functie van uw wensen of die van uw architect en houden daarnaast rekening met de activiteiten en planning van andere vaklui.
We bekijken samen met u de beste oplossing en maken u wegwijs doorheen de waaier van oplossingen die er heden ten dage bestaat voor wat betreft verwarming.
We berekenen tevens de terugverdientijd van uw investering voor u uit.
Wij maken graag een uitgebreide gedetailleerde offerte met enkele van de best mogelijke opties die voor u van toepassing zijn.

Wij maken voor u een vaste planning op wanneer de werken uitgevoerd zijn en houden achteraf het onderhoudsschema van uw installatie nauwgezet bij. 

  • Radiatoren, sierradiatoren, convectoren aan de muur of ingebouwd in de vloer.
  • Vloerverwarming.
  • Verwarmen en koelen met 1 systeem.
  • Alle mogelijkheden van condensatieketels met verschillende soorten brandstof nl. gasketels, stookolieketels , pelletketels of houtketels.
  • Of is een warmtepomp voor u interessant? Met eventueel een zonneboiler.

Hebt u nog een individueel gastoestel dat hersteld of vervangen moet worden, geen probleem ook daar kunnen we u bij helpen.
Moet een bestaande schouw aangepast worden. Wij zorgen voor een perfect wettelijke schouw met een lange levensduur. Uw schouw is trouwens een van de belangrijkste onderdelen om een veilige verbranding te bekomen.
Voor alle vragen en info omtrent toestellen, installaties of hernieuwbare energie neemt u best contact op met ons. Wij maken een vrijblijvende afspraak en bezorgen u alle info gebaseerd op onze ervaring die we dagelijks opdoen uit de praktijk en de permanente bijscholingen die we volgen.

We werken vooral samen met volgende merken:

viessmann remeha acv superia vasco Giacomini Daalderop Ariston Flandria