Stefaan begon in 2003 in bijberoep in beperkte mate met elektriciteitswerken , later werden de activiteiten uitgebreid naar verwarmings en sanitaire installaties . Ondertussen werd dit bijberoep een volwaardige eenmanszaak en werd Liesbeth meer en meer in de zaak betrokken.
Door de uitbreiding van de activiteiten werd in 2008 de locatie in Maldegem verlaten en verhuisden Stefaan en Liesbeth naar Waterland- Oudeman, waar ze de mogelijkheid hadden om een grotere stock aan te leggen.
Door een constante groei van ons clienteel en de motivatie om een snelle klantenservice aan te bieden werd de locatie in Waterland-Oudeman in 2010 opnieuw verlaten en ingeruild voor een nieuwe ruimere locatie in Maldegem. Dit is de huidige locatie. De locatie in Maldegem beschikt over de noodzakelijke gebouwen en heeft daarbovenop de extra troef in de nabijheid van vlotte verbindingswegen te liggen.
Eveneens werd de tijd rijp gevonden om de eenmanszaak om te vormen tot een BVBA met Stefaan en Liesbeth als zaakvoerders.
In 2011 startte Liesbeth binnen de BVBA met een nevenactiviteit nl. stal ‘ t Vossenhol. Dit omvat alles in verband met paardrijlessen en paardenstalling . Voor alles wat betreft stal ‘t Vossenhol verwijzen we u graag door naar dit deel van de site.